Zimaya, A Fairy Tale, extract de parfum, de barbat, 100 ml, inspirat din Kilian Straight to Heven

ZAFT100
  Zimaya, A Fairy Tale, extract de...
  Zimaya, A Fairy Tale, extract de...
  Zimaya, A Fairy Tale, extract de...
  Zimaya, A Fairy Tale, extract de...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Zimaya
  în stoc
  129.99 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă Zimaya A Fairy Tale un extract de parfum pentru bărbați, într-un flacon generos de 100 ml, care îmbină măiestria și eleganța într-o simfonie olfactivă unică. Inspirat de celebra esență Kilian Straight to Heaven, Zimaya redefinește experiența aromatică, oferind o interpretare modernă și sofisticată.

  Această creație olfactivă își deschide cortina cu note vibrante de Cedru din Virginia și Patchouli, dezvăluind o intrare spectaculoasă și plină de caracter. Aceste esențe, cunoscute pentru puterea și profunzimea lor, stabilesc tonul unei aventuri olfactive de neuitat.

  Inima parfumului pulsează la ritmul seducător al Fructelor roșii și Nucșoarei, creând un amalgam armonios care aduce un omagiu tradițiilor parfumeriei, dar în același timp inovează prin contrastele sale surprinzătoare. Aceste note de mijloc adaugă o dimensiune de mister și pasiune, invitând la o călătorie în centrul propriei personalități.

  Finalul acestei compoziții olfactive este definit de notele de bază calde și învăluitoare de Ambră cenușie, Mosc și Vanilie. Aceste esențe se îmbină pentru a oferi o senzație de confort și rafinament, semnând promisiunea unei amprente care persistă și seduce.

  Recomandăm purtarea parfumului Zimaya A Fairy Tale în momentele speciale, când prezența și carisma sunt esențiale. Este ideal pentru serile elegante, întâlnirile importante sau orice ocazie în care vrei să lași o impresie memorabilă. Alege să-ți îmbrățișezi latura sofisticată și misterioasă cu Zimaya, un simbol al luxului contemporan și al seducției subtile.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite