Un singur site unde găsești să parfumezi tot.

                 Suntem o echipa tanara cu o experienta de 7 ani in domeniul parfumeriei si am deschis PARFUMAT.RO din dorinta de a aduce consumatorului o gama variata de parfumuri, dar in acelasi timp sa mentinem nivelul produselor de la mediu spre premium, iar in final sa fie platit un pret corect.

                 Pentru acest aspect am ales sa comercializam parfumuri de tip clona, parfumuri arabesti si parfumuri de brand la un pret minim.

                 Parfumurile de tip clona sunt parfumuri produse de un anumit producator care se inspira din parfumurile de brand, dar in acelasi timp poate interveni cu modificari asupra componentei olfactive a unui parfum astfel incat sa satisfaca dorintele consumatorului final.

                 Parfumat.ro verifica periodic ca parfumurile vandute pe platforma sa respecte normele in vigoare privind produsele cosmetice.

                 Parfumat.ro este detinut de SC PARFUMAT SHOP FRAGRANCE SRL, importator al brandului Lorinna Paris, unul din cei mai buni producatori de parfumuri clone produse in Turcia cu materii prime de cea mai buna calitate si esente frantuzesti marca Jean Niel.

                 Pentru a completa portofoliul de parfumuri clone si a va aduce in fata o multitudine de produse, am selectat si alti producatori de clone: Shaik Perfume, Edossa, Loris Perfume, Lion Francesco, Saria Perfume si in curand va vom surpinde cu alte noi branduri.

                  Ne dorim sa mentinem permanent aparitia de produse noi, editii limitate si parfumuri care sa va incante simturile.

                  Ai nevoie de informatii sau recomandari? Nu ezita sa ne contactezi. contact@parfumat.ro sau telefonic 0785044044

Lista ta de favorite