Emir Celestial, extract de parfum, 100 ml

PCEC
  Emir Celestial, extract de parfum,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0785 044 044
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Miercuri 17-04-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Paris Corner
  în stoc
  149.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Emir Celestial - Extract de Parfum 100 ml | O Experiență Olfactivă Unică


  Descoperă rafinamentul absolut cu Emir Celestial, un extract de parfum Unisex inspirat din Marc-Antoine Barrois Ganymede.

  Această esență captivantă îmbină note minerale, sofran exotic, piele întoarsă senzuală, frunze de violetă delicate, lemn de akigala, imortela bogată, mandarină italiană și osmanthus chinezesc, pentru a crea o experiență olfactivă cu adevărat memorabilă.

       O Experiență Aeriană și Purificatoare Celestial începe cu o notă proaspătă și îndrăzneață de minerale, adăugând o dimensiune aeriană și purificatoare fiecărei pufări.
  începe cu o notă proaspătă și îndrăzneață de minerale, adăugând o dimensiune aeriană și purificatoare fiecărei pufări.


       Profunzimea Condimentată a Sofranului Sofranul aduce o notă condimentată și exotică, contribuind la profunzimea și bogăția compoziției, lăsând o amprentă inconfundabilă.
  o notă condimentată și exotică, contribuind la profunzimea și bogăția compoziției, lăsând o amprentă inconfundabilă.
       Senzualitatea Pielii Întoarse Pielea întoarsă aduce o tentă senzuală și masculină, conferind parfumului o notă complexă și intrigantă, perfectă pentru oricare personalitate.
  tentă senzuală și masculină, conferind parfumului o notă complexă și intrigantă, perfectă pentru oricare personalitate.
          Echilibrul Delicat al Frunzelor de Violetă Frunzele de violetă adaugă un element floral delicat, echilibrând cu eleganță notele proaspete cu cele mai calde, pentru o armonie perfectă.
  de violetă adaugă un element floral delicat, echilibrând cu eleganță notele proaspete cu cele mai calde, pentru o armonie perfectă.
            Lemnul de Akigala și Imortela - Bogăția Naturii Lemnul de akigala și imortela aduc o notă lemnoasă și bogată, contribuind la profunzimea și caracterul complex al parfumului.
  Lemnul de akigala și imortela aduc o notă lemnoasă și bogată, contribuind la profunzimea și caracterul complex al parfumului.
           Vibrantă și Luminată - Mandarina Italiană și Osmanthus Chinezesc Mandarina italiană și osmanthus chinezesc completează această compoziție complexă, aducând o notă vibrantă și luminată care completează perfect celelalte elemente ale parfumului.
  Osmanthus Chinezesc Mandarina italiană și osmanthus chinezesc completează această compoziție complexă, aducând o notă vibrantă și luminată care completează perfect celelalte elemente ale parfumului.
          

         Extract de Parfum - O Experiență Intensă și Durabilă Cu un extract de parfum, Celestial este o experiență intensă și de durată, astfel încât să te bucuri de aroma sa subtilă și sofisticată pe tot parcursul zilei.
  Cu un extract de parfum, Celestial este o experiență intensă și de durată, astfel încât să te bucuri de aroma sa subtilă și sofisticată pe tot parcursul zilei.
            Flacon Elegant și Sofisticat Flaconul elegant și sofisticat subliniază rafinamentul și stilul acestui parfum Unisex, transformându-l într-o piesă de colecție în colecția ta de parfumuri.
  sofisticat subliniază rafinamentul și stilul acestui parfum Unisex, transformându-l într-o piesă de colecție în colecția ta de parfumuri.

  Emir Celestial este mai mult decât un parfum, este o călătorie sensorială către ceruri, aducând împreună elemente diverse pentru a crea o esență captivantă și fascinantă. Experimentează acest parfum unic și transformă fiecare zi într-o aventură olfactivă.
  Alege Emir Celestial astăzi și lasă aroma sa să te poarte într-o călătorie spre un univers olfactiv de neuitat!
   

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Pentru a putea lăsa un review produsului
  trebuie să intri în contul tău.
  Lista ta de favorite