Fragrance World, Kopi Luwak, apa de parfum, unisex, 100 ml

FW06
  Fragrance World, Kopi Luwak, apa de...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  în stoc
  199.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Exploreaza misterul și eleganța rafinată cu Parfumul Fragrance World Kopi Luwak, o piesă de rezistență din exclusivista Coffee Collection. Această esență olfactivă, destinată atât bărbaților cât și femeilor, te invită să experimentezi o călătorie aromatică inspirată de Kopi Luwak, considerată cea mai prețioasă cafea din lume.

  Încă de la prima pulverizare, te vei simți îmbrățișat(ă) de o căldură reconfortantă: notele inițiale de cafea proaspăt prăjită îți vor trezi simțurile și îți vor amplifica energia. Aceasta este introducerea perfectă în universul enigmatic și luxuriant al parfumului.

  Continuând explorarea, inima parfumului dezvăluie o surpriză florală inedită. Finețea trandafirului se împletește într-un dialog captivant cu tonurile puternice ale cafelei, rezultând o aura de eleganță sofisticată și mister. Această combinație simbolizează luxul subtil, invitându-te să savurezi o cafea de excepție într-o grădină ascunsă și plină de povești.

  Notele de bază te introduc într-un univers exotic, aducând în prim-plan esența bogată a Orientului. Aroma distinctă a lemnului de Oud, îmbogățită cu accente animalice, te transportă într-o lume a templurilor ancestrale și a serilor încântătoare sub cerul înstelat. Cistusul adaugă o notă balsamică, mărește complexitatea parfumului, în timp ce paciuliul, cu tonurile sale profunde și ușor răcoritoare, stabilizează întreaga compoziție, oferindu-i o notă de senzualitate inconfundabilă.

  Parfumul Fragrance World Kopi Luwak transcende definițiile tradiționale, oferind o experiență olfactivă remarcabilă, încărcată de lux, savoare și mister oriental. Ideal pentru cei care doresc să se distingă prin rafinament și un farmec enigmatic, acest parfum unisex este alegerea perfectă atât pentru evenimente speciale, cât și pentru zilele în care vrei să adaugi o notă de unicitate și memorabilitate prezenței tale.

  Îmbrățișează interpretarea modernă și senzuală a legendarului Kopi Luwak cu Parfumul Fragrance World Kopi Luwak și lasă-te purtat(ă) într-o aventură aromatică ce redefinește conceptul de lux și mister.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite