Flavia Royale Crown, apa de parfum, de barbat, inspirat din Christian Clive X men

FP29
  Flavia Royale Crown, apa de parfum,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Joi 30-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Flavia Parfum
  în stoc
  139.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă o experiență parfumată regală cu Flavia Royale Crown, un parfum inspirat din celebrul Christian Clive X Men, produs cu măiestrie în inima lumii parfumurilor, Dubai, de către reputata casă de parfumuri Armaf.
  Flavia Royale Crown este o odaie aromatică unică, care îmbină cu grație esența masculinității și rafinamentul. Inspirată din clasica creație Christian Clive X Men, această fragranță este o expresie autentică a luxului, puterii și eleganței.
  Cu note de vârf care te captivează instantaneu, Flavia Royale Crown deschide ușa spre o lume olfactivă fascinantă. Mijlocul parfumului dezvăluie un buchet complex de arome, care te cuceresc treptat, iar baza sa persistentă oferă o senzație de profunzime și durabilitate pe piele.
  Acest parfum rafinat evocă o senzație de noblete și prețiozitate, subliniată de calitatea incontestabilă a parfumurilor Armaf din Dubai. Fiecare strop de Flavia Royale Crown este o călătorie în lumea luxului și a exclusivității.
  Alege să te faci remarcat și să te distingi cu Flavia Royale Crown, un parfum deosebit inspirat din Christian Clive X Men, produs în inima parfumurilor de calitate din Dubai de către casa de parfumuri Armaf. Emite un semnal al stilului și al personalității tale unice, iar acest parfum îți va învălui simțurile într-o aură de rafinament și eleganță.
  Experimentează măiestria parfumieră a lui Flavia Royale Crown, acum disponibil în colecția noastră selectă. Redefinește-ți prezența olfactivă cu această fragranță de excepție și alege să fii în centrul atenției cu Flavia Royale Crown de la Armaf.
   

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite