MAD NARCOTIC, extract de parfum, unisex, 100 ml, inspirat din Ex Nihilo Fleur Narcotique

MFN05
  MAD NARCOTIC, extract de parfum,...
  MAD NARCOTIC, extract de parfum,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: MAD PARFUMEUR
  ultimele 2 produse
  189.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă seducția îmbătătoare a "MAD NARCOTIC", un extract de parfum unisex de 100 ml care îmbină perfecțiunea artei parfumieriei cu esența pură a tentației. Inspirat de renumitul Ex Nihilo Fleur Narcotique, acest parfum este o oda adusă frumuseții intoxicante a spiritului liber, dezvăluind o latură rebelă ce rezonază în profunzimile sufletului. Fiecare notă este atent selecționată pentru a crea o capodoperă olfactivă ce va influența și va captiva pe oricine te înconjoară.

  Note Olfactive:

  Nota de Vârf: O deschidere vibrantă și energizantă de litchi, bergamotă și piersică invită la o explorare olfactivă fără precedent, oferind o prospețime fructată ce trezește simțurile și îmbie la aventură.

  Notă de Inimă: Inima parfumului este o împletire luxuriantă de bujor, floare de portocal, iasomie și petale delicate, ce adaugă o complexitate florală bogată și seducătoare. Această compoziție rafinată și voluptuoasă evocă imaginea unui grădin secret, plin de mister și frumusețe.

  Nota de Bază: Fundația aromatică se dezvăluie printr-o combinație caldă de mosc, muschi și note lemnoase, oferind parfumului o bază profundă și persistență. Această amprentă senzuală lasă în urmă o trailă memorabilă, simbolizând forța și eleganța celor care aleg să se distingă.

  Recomandări de Purtare:

  "MAD NARCOTIC" este conceput pentru spiritele îndrăznețe, care își exprimă personalitatea complexă și multifacetică prin alegerile lor olfactive. Acest parfum unisex se potrivește de minune atât în contexte formale, cât și în situații informale, fiind ideal pentru oricine dorește să facă o declarație de stil audacioasă.

  Perfect pentru a fi purtat în orice moment al zilei, "MAD NARCOTIC" se adaptează și se transformă în funcție de pielea celui care îl poartă, dezvăluind treptat straturile sale complexe și îmbătătoare. Fie că ești în căutarea unui companion pentru o noapte în oraș sau vrei să adaugi un plus de mister unei întâlniri romantice, acest parfum va asigura că prezența ta nu va fi uitată.

  Lasă "MAD NARCOTIC" să fie semnătura ta olfactivă și să vorbească despre tine mai mult decât cuvintele ar putea exprima. Cu fiecare pulverizare, ești transportat într-o lume unde frumusețea, forța și seducția se împletesc armonios, făcând din fiecare zi o declarație de neuitat.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite