MAD MARE, extract de parfum, unisex, 50 ml, inspirat din Orto Parisi MegaMare

MM50ML
  MAD MARE, extract de parfum, unisex,...
  MAD MARE, extract de parfum, unisex,...
  MAD MARE, extract de parfum, unisex,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: MAD PARFUMEUR
  în stoc
  399.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă esența captivantă a parfumului unisex "MAD MARE", un elixir de 50 ml care redefinește arta parfumeriei prin combinații olfactive de excepție, menit să îmbrace personalitățile curajoase și pasionale într-o aură de mister și seducție. Acest parfum este o adevărată capodoperă olfactivă, concepută pentru a purta simțurile într-o călătorie fascinantă, încărcată de emoție și frumusețe.

  Note Olfactive:

  Nota de Vârf: Inspirată de libertatea și vastitatea mării, combinația revigorantă de sare și lămâie se împletește cu notele dulci-amărui de davana, oferind o deschidere răcoroasă și înviorătoare, care te transpune pe tărâmul nesfârșit al aventurilor maritime.

  Notă de Inimă: Inima parfumului dezvăluie un buchet floral delicat, cu accente pure de crin de vale și floare de iris. Această combinație sofisticată împrumută parfumului o eleganță subtilă și o profunzime emoțională, evocând imaginea unui peisaj idilic, plin de grație și armonie.

  Nota de Bază: Fundamentul aromatic este construit pe o bază caldă și senzuală de lichen de stejar, lemn de santal și chihlimbar. Această combinație robustă adaugă parfumului un caracter persistent și o aura de mister, lăsând în urmă o impresie memorabilă și încântătoare.

  Recomandări de Purtare:

  "MAD MARE" este un parfum unisex ce se adaptează perfect atât garderobei masculine, cât și celei feminine, fiind ideal pentru cei care doresc să se distingă printr-o prezență marcantă și plină de carismă. Perfect pentru purtare zilnică sau la ocazii speciale, acest parfum se va dovedi a fi un companion de încredere în orice moment al zilei sau al anului, adaptându-se splendid atât la ținute casual, cât și la cele elegante.

  Cu un echilibru perfect între prospețimea notelor de vârf și căldura notelor de bază, "MAD MARE" este un parfum care inspiră și seduce, oferind o experiență olfactivă unică și memorabilă. Indiferent dacă călătorești prin oraș sau te bucuri de o seară specială, lasă-te purtat de valurile acestui parfum excepțional și transformă fiecare moment într-o poveste de neuitat.

  Optimizează-ți prezența și lasă "MAD MARE" să vorbească despre esența ta unică, despre pasiunea și despre dorința de a trăi intens fiecare clipă.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite