Fragrance World, Azara Man Parfum, apa de parfum, 100 ml

FWAMP
  Fragrance World, Azara Man Parfum,...
  Fragrance World, Azara Man Parfum,...
  Fragrance World, Azara Man Parfum,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0785 044 044
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Vineri 19-04-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  în stoc
  129.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Fragrance World, Azara Man Parfum - Apa de Parfum Unisex, 100 ml

  Dive into the Sensual World of Azara Man Parfum, Inspired by Black Orchid

  Descoperiți esența luxului și seducției cu Fragrance World, Azara Man Parfum, o apă de parfum de 100 ml care îmbină măiestria olfactivă cu rafinamentul inspirat de celebrul Black Orchid varianta Parfum. Cu un buchet aromatic complex, acest parfum unic oferă o experiență de neegalat pentru purtătorul său.

  Notele Olfactive:

  • Nota de vârf: Prună și trufă se contopesc pentru a crea o intrare intrigantă și îndrăzneață în lumea Azara Man Parfum. Această combinație revoluționară este o promisiune a unui parfum care te va captivează de la primul strop.

  • Nota de mijloc: Orhidee, orhidee neagră, rom și ylang-ylang se întrepătrund pentru a crea un buchet floral exotic și seducător. Aceste note aduc profunzimea și senzualitatea necesare pentru a face din acest parfum un adevărat statement al stilului personal.

  • Nota de bază: Pachouli adaugă o notă terestră și misterioasă care completează perfect experiența olfactivă. Această notă de bază lasă o amprentă puternică și memorabilă, definind parfumul într-un mod inconfundabil.

  Recomandări pentru purtare:

  • Eleganță zilnică: Aplicați Azara Man Parfum în zonele pulsurilor sau pe haine pentru a vă bucura de o fragranță subtilă și sofisticată de-a lungul zilei. Acesta este perfect pentru a vă completa stilul personal în orice context.

  • Serate și evenimente speciale: Alegeți acest parfum pentru ocazii deosebite sau seri romantice. O pulverizare ușoară va transforma fiecare moment într-o experiență memorabilă, lăsând o impresie profundă și senzuală.

  • Întâlniri și seducție: Pentru momentele în care doriți să lăsați o impresie cu adevărat seducătoare, aplicați parfumul în zona gâtului. Acesta va exuda un mister irezistibil și va captiva atenția cu fiecare pas.

  Fragrance World, Azara Man Parfum, este dedicat celor care caută un parfum unic și misterios. Cu notele sale olfactive complexe și rafinate, acest parfum va captiva simțurile și va transforma fiecare zi sau eveniment într-o experiență remarcabilă. Oferind un echilibru perfect între seducție și sofisticare, este alegerea ideală pentru cei care doresc să se facă remarcați prin aroma lor.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Pentru a putea lăsa un review produsului
  trebuie să intri în contul tău.
  Lista ta de favorite