Apa de Parfum Emir, Voux Violette, Unisex, 100 ml

EP045
  Apa de Parfum Emir, Voux Violette,...
  Apa de Parfum Emir, Voux Violette,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Paris Corner
  în stoc
  149.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Explorați lumea parfumurilor de nișă cu Apa de Parfum Emir Voux Violette, o creație unisex în flacon de 100 ml, ce își trage inspirația din eleganța și sofisticarea Xerjoff Accento. Este alegerea ideală pentru cei care caută o esență distinctivă și memorabilă.

  Notele Parfumului:

  Top: Aromele proaspete și energizante ale citricelor se combină armonios, deschizând un capitol olfactiv plin de vitalitate și strălucire.

  Mijloc: Inima parfumului se revelează cu note florale subtile, împletite cu accente delicate de violete, care adaugă un aer de mister și feminitate.

  Bază: Notele de bază sunt calde și seducătoare, cu accente de lemn de santal și mosc, care conferă parfumului o persistență impresionantă și un caracter unic.

  Recomandări de Purtare:

  Zi: Perfect pentru zilele agitate, fie că sunt petrecute la birou sau în oraș, Emir voux violette adaugă o notă de încredere și stil.

  Seară: În serile deosebite, acest parfum își dezvăluie complexitatea, fiind ideal pentru evenimente elegante sau cine romantice.

  Anotimpuri: Datorită versatilității sale, parfumul se potrivește oricărui anotimp, oferind o prezență marcantă atât în zilele răcoroase de iarnă, cât și în cele calde de vară.

  Emir Voux Violette este mai mult decât un parfum, este o experiență olfactivă ce transcende genurile și tradițiile, inspirându-se din rafinamentul "Xerjoff Accento". Această esență este o invitație la explorare și descoperire, fiind un element indispensabil pentru cei care doresc să se distingă printr-o semnătură olfactivă memorabilă.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite