Emir Frenetic Tobacco Honey, apa de parfum, unisex, 100 ml

EMFTH45
  Emir Frenetic Tobacco Honey, apa de...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Paris Corner
  în stoc
  129.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă Emir Frenetic Tobacco Honey, o apă de parfum unisex, într-un flacon generos de 100 ml, care îmbină măiestria parfumieră cu luxul și exclusivitatea. Acest parfum reușește să capteze esența unui stil de viață dinamic și neconvențional, printr-o compoziție olfactivă îndrăzneață și seducătoare. Este un parfum care vorbește despre libertate, despre dorința de a ieși în evidență și despre frumusețea de a trăi momentul.

  Note Olfactive

  Note de Vârf: Acest parfum se deschide cu acorduri intense de Tutun și Miere, îmbogățite cu Tămâie, creând o introducere magnetică și profundă. Această combinație îndrăzneață promite o experiență olfactivă memorabilă, invitând la descoperirea straturilor ulterioare.

  Note de Mijloc: Inima parfumului este o simfonie de Prune și Condimente, cu accente dulci de Piersică, oferind o trăire complexă și fascinantă. Aceste note medii adaugă parfumului o textură bogată și o dinamică plină de contrast, reflectând personalități multiple și nuanțate.

  Note de Bază: Baza este dominată de Note Citrice și Ambra, care încununează compoziția cu o senzație răcoritoare, dar în același timp, cu o căldură și profunzime ce persistă. Finalul este elegant și persistent, lăsând o amprentă senzuală și de durată.

  Recomandări de Purtare

  Emir Frenetic Tobacco Honey este un parfum versatil, ideal pentru orice ocazie, fie că este vorba de o întâlnire importantă, o seară specială sau pur și simplu pentru a adăuga o notă de distincție zilnic. Datorită complexității și profunzimii sale, se potrivește de minune în sezonul rece, dar și în serile răcoroase de vară, când dorința de aventură și mister devine mai pronunțată.

  Aplicați parfumul pe punctele de puls - încheieturile mâinilor, în spatele urechilor și pe gât - pentru a maximiza difuzia și longevitatea aromei. Reaplicarea la câteva ore poate reîmprospăta experiența olfactivă, menținându-vă în centrul atenției.

  Concluzie

  Emir Frenetic Tobacco Honey este mai mult decât un parfum; este o declarație de identitate, o invitatie la explorare și la exprimarea liberă a personalității. Cu notele sale complexe și caracterul său unic, acest parfum se adresează celor care nu se mulțumesc cu mediocritatea și caută întotdeauna să lase în urmă o impresie memorabilă. Fiecare pulverizare este o călătorie într-o lume unde tradiția se întâlnește cu modernitatea, unde fiecare notă olfactivă își spune povestea, invitând purtătorul să trăiască intens fiecare moment.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite