Alhambra, Infini Rose, apa de parfum, 100 ml, unisex

AP0299w
  Alhambra, Infini Rose, apa de parfum,...
  Alhambra, Infini Rose, apa de parfum,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0785 044 044
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Miercuri 17-04-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Alhambra
  în stoc
  139.99 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă esența seducătoare a parfumului Alhambra Infini Rose, o creație inspirată din celebrele acorduri ale Initio Atomic Rose.

  Această compoziție olfactivă îți va deschide simțurile cu note vibrante de bergamotă și piper, urmând apoi să te îmbrace în acordurile inimii, unde trandafirul se îmbină delicat cu iasomia și rafinatul trandafir de Damasc. Baza parfumului se așează subtil pe piele, lăsând în urmă amintirea unei ampre cenușii calde și a vaniliei dulci. Alhambra Infini Rose este o declarație de rafinament și pasiune, un tribut adus iubirii eterne și parfumurilor de inalta calitate. Pentru femeia modernă, îndrăzneață și pasionată

  Recomandare de purtare pentru parfumul Alhambra Infini Rose:

  Ocazii speciale: Datorită complexității sale olfactive, Alhambra Infini Rose se potrivește de minune la evenimente speciale, fie că este vorba de o cină romantică, un eveniment formal sau o reuniune importantă. Notele sale elegante de trandafir și iasomie îl transformă în alegerea perfectă pentru momentele în care dorești să impresionezi.
  sale olfactive, Alhambra Infini Rose se potrivește de minune la evenimente speciale, fie că este vorba de o cină romantică, un eveniment formal sau o reuniune importantă. Notele sale elegante de trandafir și iasomie îl transformă în alegerea perfectă pentru momentele în care dorești să impresionezi.
  Sezon: Acest parfum este ideal pentru serile de primăvară și toamnă, când temperaturile sunt moderate. Bergamota oferă o prospețime revigorantă pentru zilele de primăvară, în timp ce vanilia și ambră cenușie adaugă o căldură binevenită în serile răcoroase de toamnă.
  toamnă, când temperaturile sunt moderate. Bergamota oferă o prospețime revigorantă pentru zilele de primăvară, în timp ce vanilia și ambră cenușie adaugă o căldură binevenită în serile răcoroase de toamnă.
  Ținute: Combină Alhambra Infini Rose cu ținute elegante și sofisticate. O rochie de seară, un costum bine croit sau chiar o ținută casual-elegantă pentru o ieșire în oraș. Acest parfum va adăuga un touch de rafinament oricărei ținute.
  sofisticate. O rochie de seară, un costum bine croit sau chiar o ținută casual-elegantă pentru o ieșire în oraș. Acest parfum va adăuga un touch de rafinament oricărei ținute.
  Timpul zilei:
  Deși este versatil și poate fi purtat oricând, Alhambra Infini Rose strălucește în special seara, când notele sale profunde și senzuale pot fi cu adevărat apreciate.
  Sfat: Pentru o experiență olfactivă de durată, aplică parfumul pe punctele pulsante ale corpului: încheieturi, în spatele urechilor, pe gât și în spatele genunchilor. Astfel, mișcarea și căldura corpului vor intensifica aroma pe parcursul zilei.
  parfumul pe punctele pulsante ale corpului: încheieturi, în spatele urechilor, pe gât și în spatele genunchilor. Astfel, mișcarea și căldura corpului vor intensifica aroma pe parcursul zilei.
  Indiferent de ocazie, Alhambra Infini Rose promite să te însoțească cu grație și să îți sublinieze personalitatea unică. Fiecare sticlă îmbină tradiția parfumeriei cu inovația, oferindu-ți o experiență olfactivă de neuitat.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Pentru a putea lăsa un review produsului
  trebuie să intri în contul tău.
  Lista ta de favorite