Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui, apa de parfum, de barbat, 50 ml

RZMW
  Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325)...
  Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325)...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0785 044 044
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Miercuri 17-04-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  în stoc
  139.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă Esența Distincției cu Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - Apa de Parfum, 50 ml

  Îmbogățește-ți colecția de parfumuri cu o esență care transcede așteptările obișnuite - Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui. Această apă de parfum exclusivistă pentru bărbați își deschide drum prin inima și sufletul tău, lăsând o impresie memorabilă care durează.

  Compoziție Unică: Creat în laboratoarele de prestigiu Rasasi, acest parfum este o simfonie olfactivă care îmbină notele de vârf revigorante cu cele de mijloc captivante și baza profundă. Fiecare strop revelează straturi complexe de arome, promițând o experiență unică și de neuitat.

  Note de Vârf: La prima pulverizare, vei fi întâmpinat de acorduri proaspete și vivace, care setează tonul pentru aventura senzorială ce urmează.

  Note de Mijloc: Inima parfumului dezvăluie o combinație maestră de esențe florale și fructate, echilibrând perfect între rafinament și pasiune.

  Note de Bază: Baza profundă și seducătoare încheie această compoziție olfactivă, lăsând în urmă o impresie de durată, caracterizată prin căldură și mister.

  Design Exclusivist: Flaconul de 50 ml reflectă eleganța și distincția, fiind perfect pentru bărbatul modern și sofisticat. Designul său distinctiv, inspirat de zebra, simbolizează unicitatea și curajul de a te distinge.

  Pentru Cine Este: Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui este alegerea ideală pentru bărbatul care își dorește să își exprime personalitatea și să lase o impresie memorabilă, indiferent de ocazie.

  Ideal Pentru: Fie că este vorba de o zi obișnuită la birou sau de un eveniment special, acest parfum se adaptează perfect la diverse contexte, oferind o notă de distincție și eleganță.

  Descoperă Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui și lasă-te cucerit de o esență care vorbește despre forța și eleganța bărbatului modern. Alege să te distingi prin parfumul tău.

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Pentru a putea lăsa un review produsului
  trebuie să intri în contul tău.
  Lista ta de favorite