Zimaya, Khafaya, apa de parfum, de barbat, 100 ml

ZPKF74
  Zimaya, Khafaya, apa de parfum, de...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Zimaya
  ultimele 2 produse
  99.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Zimaya Khafaya: O Interpretare Modernă a Clasicului Dior Sauvage Elixir

  Zimaya Khafaya este un Eau de Parfum masculin, cu o prezentare de 100 ml, care îmbină maestrul tradițional cu inovația contemporană. Inspirat din rafinamentul și intensitatea Dior Sauvage Elixir, acest parfum se distinge printr-o compoziție olfactivă sofisticată, concepută pentru bărbatul modern, încrezător și aventuros.

  O Deschidere Dinamică: Notele de Vârf

  Parfumul începe cu o deschidere vibrantă și energizantă, datorată combinației inedite de grapefruit, scorțișoară și nucșoară. Această triadă de note de vârf creează o impresie inițială plină de vivacitate și prospețime, perfectă pentru bărbatul care vrea să lase o impresie memorabilă.

  Inima Parfumului: Notele de Mijloc

  La mijlocul compoziției, lavanda și notele lemnoase își fac simțită prezența, adăugând profunzime și caracter parfumului. Lavanda aduce o notă de curățenie și calm, în timp ce notele lemnoase oferă o bază solidă și masculină. Această combinație reflectă complexitatea și forța interioară a bărbatului Zimaya Khafaya.

  Profunzime și Senzualitate: Notele de Bază

  Zimaya Khafaya își dezvăluie caracterul complet în notele de bază, unde lemnul de santal, ambra și lemn dulce (liquorice) se unesc pentru a oferi o semnătură olfactivă de neuitat. Lemnul de santal și ambra conferă căldură și profunzime, în timp ce lemnul dulce adaugă un twist unic, creând o impresie persistentă, plină de mister și seducție.

  Un Parfum pentru Bărbatul Contemporan

  Zimaya Khafaya nu este doar un parfum, ci o expresie a identității și a forței masculine. Este alegerea perfectă pentru bărbatul care își dorește să îmbine eleganța cu un spirit liber și aventuros. Fie că este purtat în cotidian sau în ocazii speciale, acest Eau de Parfum adaugă o notă de distincție și carismă oricărei apariții.

  Conceput pentru a inspira și a impresiona, Zimaya Khafaya este mai mult decât un omagiu adus Dior Sauvage Elixir; este o reinterpretare modernă care vorbește despre îndrăzneală, aventură și unicitate. Cu Zimaya Khafaya, fiecare bărbat poate transforma momentele obișnuite în experiențe memorabile, lăsând în urmă o amprentă olfactivă care nu se va uita ușor.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite