Yumos Spray pentru haine, mobilier si tapiterie parfum Sakura, 450ml

YS004
  Yumos Spray pentru haine, mobilier si...
  Yumos Spray pentru haine, mobilier si...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Yumos
  în stoc
  25.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Noua Formula YUMOS Spray Sakura

  Spray-ul odorizant Yumos Sakura de 450 ml este un elixir aromatic ce captează esența Țării Soarelui Răsare, aducând în scenă frumusețea și serenitatea grădinilor japoneze printr-o experiență olfactivă unică. Conceput să îmbogățească fiecare fibră a îmbrăcămintei tale, acest parfum de rufe îți permite să te îmbrățișezi zilnic cu o poveste olfactivă captivantă.

  La baza acestei creații stă o deschidere florală, o invitație într-o lume a grădinilor nipone cu note de vârf ce te întâmpină cu efervescența heliotropei și prospețimea mușcatelor, urmate îndeaproape de sacralitatea florii de sakura, cireșul japonez ce înfloresc într-un spectacol natural fascinant.

  Inima parfumului este un omagiu adus simplității și rafinamentului, unde orezul alb se împletește armonios cu notele florale ale iasomiei. Pe acest fundal se așterne o pătură cremoasă de vanilie, înălțată de boabele de tonka, aducând un echilibru subtil și oferind parfumului o senzație „pudrată” și eleganță distinctă, la fel de captivantă ca un răsărit de soare în Japonia. Această compoziție olfactivă este o invitație de a explora și a adopta un stil de viață în care fiecare zi este un act de celebrare a frumuseții și a subtilității.

  Pentru asigurarea autenticității și calității, alegeți să achiziționați acest odorizant excepțional de pe parfumat.ro, locul unde fiecare produs Yumos este garantat să fie autentic și de cea mai înaltă calitate. Nu ratați ocazia de a transforma rutina zilnică de îngrijire a rufelor într-un ritual de înfrumusețare, cu Yumos Sakura, acum la doar un click distanță.

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite