Shaik, Cherry Smoke, nr. 537, apa de parfum, unisex, 50 ml

SKCS01
  Shaik, Cherry Smoke, nr. 537, apa de...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Shaik
  în stoc
  99.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă universul olfactiv unic al lui Shaik, Cherry Smoke, nr. 537, o apă de parfum unisex ce îmbină măiestria parfumierilor cu notele îndrăznețe și seducătoare, perfectă pentru cei care își doresc să iasă în evidență. Disponibilă într-un flacon elegant de 50 ml, această fragranță este o adevărată declarație de stil și personalitate.

  La deschidere, te întâmpină notele vibrante de vârf, unde cireșele dulci și sofranul picant își unesc forțele pentru a-ți trezi simțurile. Acest amestec revigorant prefațează inima parfumului, un cocktail complex de piele suavă, măsline verzi, osmanthus chinezesc exotic și caise suculente, care adaugă o dimensiune bogată și multifacetică experienței olfactive.

  În final, notele de bază dezvăluie profunzimea și misterul lui Shaik, Cherry Smoke, nr. 537. Fumul seducător se împletește armonios cu notele lemnoase calde și cipriolul înțepător, lăsând în urmă o impresie de durată care îmbină tradiția cu modernitatea.

  Ideal pentru utilizare atât ziua, cât și noaptea, Shaik, Cherry Smoke, nr. 537, este alegerea perfectă pentru bărbații și femeile care doresc să își exprime individualitatea prin intermediul unei fragranțe de neuitat. Lasă-te sedus(ă) de această capodoperă olfactivă și marchează fiecare moment cu semnătura ta unică.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite