Lujain Perfume Eau de Parfum 100ml by Niche Emarati Perfumes Lattafa

LPLJ09
  Lujain Perfume Eau de Parfum 100ml by...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Lattafa
  ultimul produs
  378.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperă fascinația Lujain EDP de la Lattafa, un parfum de nișă de 100 ML care redefinește luxul și sofisticarea. Această creație distinctivă este un omagiu adus esenței luxului din Emirate, oferind o experiență olfactivă de neuitat.

  Captivante Note Olfactive: Lujain se deschide cu note meticulos alese, dezvăluind farmecul său pe măsură ce parfumul se desfășoară. Fiecare notă este selectată cu grijă, creând un simfonie olfactivă care vă va marca memoria.

  Conținut: Flaconul conține 100 ML de pură eleganță, asigurând o indulgență de durată în aroma captivantă a Lujain. Este o mărturie a calității și rafinamentului, proiectată pentru a dura.

  Parfum de Lungă Durată: Lujain EDP se mândrește cu o persistență remarcabilă, însoțindu-vă pe parcursul întregii zile și lăsând în urmă un sillage fermecător.

  Calitate Premium: Lattafa, sinonim cu calitatea, garantează că Lujain este un parfum care îndeplinește cele mai înalte standarde de excelență. Fiecare componentă a fost aleasă pentru a asigura o experiență olfactivă fără compromisuri.

  Experiență Olfactivă Unică: Imersați-vă în simfonia de note captivante alese cu atenție pentru o călătorie olfactivă cu adevărat unică. De la esența îndrăzneață de calitate premium la parfumul său de lungă durată, Lujain stă ca un simbol al sofisticării. Acest EDP este o declarație de individualitate, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc să încarneze luxul.

  Înnobilează-ți Ritualul Zilnic: Cu farmecul său persistent, Lujain îți înnobilează fiecare moment al zilei. Cu fiecare pulverizare, îmbrățișează esența meșteșugului emirati și redefinește-ți experiența parfumului. Eliberează extraordinarul cu Lujain – un parfum care lasă o amprentă indelebilă.

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite