Lattafa Safwaan L’autre Musk unisex 100 ml parfum arabesc

LP7312
  Lattafa Safwaan L’autre Musk unisex...
  Lattafa Safwaan L’autre Musk unisex...
  Lattafa Safwaan L’autre Musk unisex...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0785 044 044
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Vineri 19-04-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Lattafa
  în stoc
  119.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Safwaan L’autre Musk Perfume / Eau De Parfum de la Lattafa este un parfum unisex de 100 ml, care oferă o experiență olfactivă captivantă și reconfortantă. Inspirat de notele orientale, acest parfum este o combinație armonioasă de mosc alb, iris, vanilie, nucă de cocos, heliotrop și chihlimbar.

  Note de vârf: Parfumul se deschide cu mosc alb, oferind o notă curată și proaspătă, ce simbolizează puritatea și simplitatea.

  Note de mijloc: Inima parfumului este un amestec elegant de iris și vanilie. Irisul adaugă o notă pudrată și florală delicată, în timp ce vanilia creează o senzație reconfortantă și îmbietoare. Heliotropul, adesea întâlnit în parfumurile orientale, adaugă un parfum dulce și ușor picant, similar migdalelor.

  Note de bază: Parfumul se încheie cu note bogate și luxoase de chihlimbar și nucă de cocos. Chihlimbarul aduce o aromă caldă și rășinoasă, iar nuca de cocos adaugă un indiciu exotism, captând imaginația.

  Această combinație de note creează un parfum frumos echilibrat, perfect pentru purtarea zilnică. Notele dulci și sofisticate ridică starea de spirit, oferind o senzație de răsfăț și confort. Versatilitatea sa îl face ideal atât pentru zi, cât și pentru noapte, adaptându-se oricărei ocazii.

  În concluzie, Safwaan L’autre Musk de la Lattafa este un parfum ce nu trebuie să lipsească din colecția celor care apreciază aromele dulci, sofisticate și reconfortante. Combinația de mosc alb, iris, vanilie, nucă de cocos, heliotrop și chihlimbar creează o aromă unică și memorabilă, ideală pentru orice moment al zilei.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Pentru a putea lăsa un review produsului
  trebuie să intri în contul tău.
  Lista ta de favorite