Lattafa Pride, African Drummer, apa de parfum, unisex, 100 ml

LPAD05S
  Lattafa Pride, African Drummer, apa...
  Lattafa Pride, African Drummer, apa...
  Lattafa Pride, African Drummer, apa...
  Lattafa Pride, African Drummer, apa...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 28-05-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Marca: Lattafa
  în stoc
  199.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Descoperiți fascinația Lattafa Pride, African Drummer Apă de Parfum, un parfum unisex ce transcende granițele tradiționale ale aromei, oferind o experiență olfactivă unică. Acest parfum de 100 ml combină cu măiestrie vibrația culturilor exotice cu un buchet de note olfactive bine structurate, conceput pentru cei care îndrăznesc să se distingă.

  Note de Vârf: Începeți aventura aromatică cu o explozie răcoritoare de Bergamot, ale cărei nuanțe citrice sunt echilibrate perfect cu dulceața luxuriantă a Cocosului. Această deschidere revigorantă pregătește scena pentru o călătorie plină de descoperiri și senzualitate.

  Note de Mijloc: Aventurați-vă în inima Lattafa Pride, African Drummer, unde aromele fermecătoare de Floare de Portocal, Iasomie și Ylang-Ylang se împletesc. Această combinație florală evocă ritmul exotic al Africii, oferind un amestec atât intoxicant, cât și calmant, amintind de un paradis luxuriant și verde.

  Note de Bază: Călătoria se încheie cu o bază profundă de Ambroxan, Vanilie și Mosc. Aceste note oferă o fundație caldă, senzuală care persistă pe piele, promițând o prezență de neuitat. Combinația evocă căldura soarelui și alură terelor îndepărtate, lăsând o impresie durabilă de aventură și frumusețe exotică.

  Recomandări de Purtare: Lattafa Pride, African Drummer este versatil și se potrivește pentru diverse ocazii. Amestecul său exotic îl face perfect pentru evenimentele de seară sau ocazii speciale unde doriți să vă faceți remarcat. Este la fel de potrivit în setări casual, adăugând un strop de mister și alură prezenței dumneavoastră zilnice. Ideal pentru cei care nu se tem să se exprime și doresc să exploreze frumusețea culturilor diverse prin parfum.

  Concluzie: Lattafa Pride, African Drummer nu este doar un parfum; este o experiență. Vă invită să porniți într-o aventură olfactivă care capturează esența ritmului exotic al Africii. Indiferent dacă doriți să vă distingeți în mulțime sau pur și simplu să adăugați un parfum unic colecției dvs., această apă de parfum promite să vă transporte într-o lume de aventură, senzualitate și frumusețe tropicală.

  Experimentați atracția Lattafa Pride, African Drummer și lăsați-l să vă ghideze într-o călătorie pentru a descoperi exotismul și neuitatul.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite