Fragrance World, Scandant Men Le Parfum, 100 ml, eau de parfum pentru barbat

FWEU159P
  Fragrance World, Scandant Men Le...
  Fragrance World, Scandant Men Le...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Marți 18-06-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  ultimele 3 produse
  119.99 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Fragrance World Scandant Men Le Parfum – Esența Provocatoră a Bărbatului Modern, 100 ml, 

  Fragrance World Scandant Men Le Parfum este o captivantă reinterpretare a iconicului Scandal oferind bărbatului modern un parfum care este la fel de audacios și magnetic ca personalitatea sa. În flaconul său de 100 ml, acesta emanează o prezență care nu poate fi ignorată, perfectă pentru bărbatul care dorește să-și lase amprenta oriunde ar merge.

  Notă de Vârf: Parfumul se deschide cu un mix înviorător de citrice și arome orientale, invocând o senzație de libertate și îndrăzneală perfectă pentru momentele în care vrei să te faci remarcat.

  Inima Parfumului: Pe măsură ce se dezvoltă, notele de mijloc picante și dulci se împletesc cu finețea aromelor lemnoase, creând un contrapunct fascinant între forța și senzualitate, ideal pentru serile în care charismă este cuvântul de ordine.

  Notă de Bază: Baza robustă de vanilie și ambra conferă o profundă și seducătoare persistență, reflectând un parcurs impresionant ce se întinde de la prima pulverizare și până la ultimele ecouri ale zilei.

  Recomandări de Purtare:

  Pentru o seară în oraș: Aplicați-l pe zonele de puls - încheieturile mâinilor și la baza gâtului - pentru a menține parfumul viu pe măsură ce temperaturile cresc.

  La evenimente speciale: Un strop la piept va asigura că acest parfum intens și îndrăzneț este perceput de cei din jur, adăugând o notă sofisticată ținutei tale.

  În viața de zi cu zi: Chiar și în timpul zilelor obișnuite, o pulverizare discretă pe haine vă poate însoți cu o prezență subtilă, dar distinctă.

  Întâlniri: În momentele intime, aplicarea parfumului în spatele urechilor și pe piept va crea o atmosferă învăluitoare și atrăgătoare.

  Experimentați curajul și seducția cu Fragrance World Scandant Men Le Parfum, parfumul care îți amplifică încrederea și te distinge din mulțime. Disponibil pentru a fi adăugat în arsenalul tău olfactiv, acest parfum este un aliat de încredere în orice moment al zilei sau al nopții.

   

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite