Fragrance World, Intro AfterMath, apa de parfum, unisex, 80 ml, inspirat din Initio Side Effect

FWIAM
  Fragrance World, Intro AfterMath,...
  Fragrance World, Intro AfterMath,...
  Fragrance World, Intro AfterMath,...
  Părerea clienților:
  0.00
  0 review-uri
  Comandă pe WhatsApp
  Poți face comandă prin WhatsApp foarte simplu și rapid
  Comandă Telefonică
  Poți face comandă și prin telefon la numărul 0767 071 071
  Finalizeaza Comanda pe site
  până în ora 15:00 și primești coletul
  Joi 20-06-2024.
  Livrare la domiciliu 19 lei
  Livrare in Locker Sameday EasyBox 10 lei
  Livrare Gratuită de la 350 Lei.
  Stoc epuizat
  129.00 lei
  Adaugă la favorite

  Descriere

  Fragrance World, Intro AfterMatch - Apa de Parfum Unisex, 80 ml

  Discover the Captivating World of Intro AfterMatch, Inspired by Initio Side Effect

  Explorați lumea captivantă a parfumului Fragrance World, Intro AfterMatch, o apă de parfum unisex de 80 ml inspirată de îndrăgitul Initio Side Effect. Cu un buchet aromatic sofisticat, acest parfum aduce o experiență olfactivă remarcabilă și îmbină cu măiestrie notele aromatice pentru a vă captiva simțurile.

  Notele Olfactive:

  • Note de vârf: Căpșuni și rom se unesc pentru a crea o intrare intensă și vibrată în lumea AfterMatch. Această combinație neașteptată promite o experiență parfumată ce va captiva simțurile încă de la început.

  • Note de mijloc: Tutunul și sofranul se întrepătrund într-un buchet aromatic bogat și intrigant. Aceste note de mijloc aduc profunzimea și masculinitatea necesare pentru a face din acest parfum o adevărată operă de artă olfactivă.

  • Note de bază: Lemnul de santal și hedione completează acest parfum într-un mod subtil și memorabil. Aceste note de bază lasă o amprentă senzuală și distinctivă, încheind experiența olfactivă cu un final sublim.

  Recomandări pentru purtare:

  • Zilnic: Aplicați Intro AfterMatch pe încheieturi sau pe haine pentru a vă bucura de o prezență olfactivă subtilă, perfectă pentru fiecare zi. Acesta vă va însoți discret, adăugând un element rafinat la stilul dvs.

  • Evenimente speciale: Pentru ocazii deosebite, optați pentru acest parfum. O pulverizare ușoară vă va transforma într-un punct focal al evenimentului, lăsând o impresie de neuitat.

  • Seducție și mister: Aplicați parfumul în zona gâtului pentru a lăsa o amprentă senzuală și misterioasă. Intro AfterMatch este alegerea perfectă pentru momentele în care doriți să atrageți atenția și să lăsați o impresie puternică.

  Fragrance World, Intro AfterMatch, este dedicat celor care caută un parfum unic și misterios, care să sublinieze personalitatea și stilul lor. Cu notele sale olfactive complexe și intrigante, acest parfum vă va fascina și vă va înconjura cu o aură sublimă. Oferind o combinație perfectă între vitalitate și rafinament, este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și pună în evidență aroma distinctivă.

  Cumpărate împreună de clienți:

  Specificații

  Noi recomandăm și

  Review-uri

  Nu există review-uri la acest produs
  Fii tu primul care acorzi un review
  Lista ta de favorite